Pat Linea 8R - 180*200 Prețul inițial a fost: 3.490,00 lei.Prețul curent este: 2.792,00 lei.
Back to products
Pat Jolie - 160*200 Prețul inițial a fost: 3.590,00 lei.Prețul curent este: 2.513,00 lei.

Pat Linea 8R – 160*200

Categorie:

Patul Linea are un design minimalist care pune accentul pe eleganta si estetica intr-un dormitor confortabil, primitor, potrivit pentru cei care au nevoie de un spatiu in care se pot relaxa.

Prețul inițial a fost: 3.540,00 lei.Prețul curent este: 2.478,00 lei.

Livrarea Produselor

Livrare Gratuită în București și Ilfov: Pentru clienții noștri din București și zona Ilfov, oferim livrare gratuită, ca parte a angajamentului nostru de a furniza un serviciu de calitate superioară.

Livrare în Restul Țării: Pentru clienții din alte regiuni ale țării, costul de livrare va fi calculat după plasarea comenzii. Acesta depinde de destinația finală, numărul de kilometri parcurși și dimensiunea și greutatea produselor comandate. Vom comunica în mod transparent costurile și opțiunile de livrare înainte de a finaliza comanda, pentru a vă asigura că sunteți complet informat.

Returul produselor

Produse Personalizate la Comandă: Înțelegem unicitatea fiecărui produs de mobilier creat special pentru dvs. Deoarece aceste piese sunt personalizate la comandă pentru a se potrivi nevoilor și specificațiilor dvs. individuale, nu putem accepta retururi sau schimburi. Aceasta include, dar nu se limitează la, modificări ale dimensiunilor, culorilor, materialelor și designului.

Descriere

Dimensiuni : 160*200
Culoare : Premium Catania 24- stofa cat 2
Dimensiuni exterioare pat : 169*212 cm
Dimensiune tăblie : 169*140h
Detalii : conține somiera rabatabila si lada depozitare, picioare metalice, stofa categoria, cadru pal

NU conține saltea, noptiere sau alte decoruri

Prețul este valabil exclusiv pentru dimensiunea si culoarea existenta in stoc!

Dimensiune 160/200 cm
Culoare Verde

Garanție

Toate produsele noastre sunt acoperite de o garanție de 2 ani pentru clienții persoane fizice și 1 an pentru clienții persoane juridice. Această garanție se extinde asupra defectelor de fabricație și problemelor de calitate.
În cazul rar în care produsul primit are defecte de fabricație sau a fost deteriorat în timpul transportului, vă rugăm să ne contactați imediat pentru a discuta despre posibile soluții.

Recenziile clienților