Pat Classic - 160*200 Prețul inițial a fost: 4.080,00 lei.Prețul curent este: 3.060,00 lei.
Back to products
Pat Tower - 160*200 cu prize/intrerupator Prețul inițial a fost: 8.568,00 lei.Prețul curent este: 6.854,00 lei.

Pat Milano cu prize aurii

Categorie:

La Novabedroom, tinem cont de dorintele tale, promitand un design personalizat si de lux pentru dormitorul tau. Scopul nostru este sa te facem sa te simti confortabil, asa ca iti punem la dispozitie patul Milano cu finisaje de lux, stil sofisticat, realizat manual cu grija in cel mai mic
detaliu. Tablia cu insertie de sticla neagra lucioasa, insertii metalice si forme asimetrice poate fi adaptata in orice dormitor.

Prețul inițial a fost: 9.760,00 lei.Prețul curent este: 7.808,00 lei.

Livrarea Produselor

Livrare Gratuită în București și Ilfov: Pentru clienții noștri din București și zona Ilfov, oferim livrare gratuită, ca parte a angajamentului nostru de a furniza un serviciu de calitate superioară.

Livrare în Restul Țării: Pentru clienții din alte regiuni ale țării, costul de livrare va fi calculat după plasarea comenzii. Acesta depinde de destinația finală, numărul de kilometri parcurși și dimensiunea și greutatea produselor comandate. Vom comunica în mod transparent costurile și opțiunile de livrare înainte de a finaliza comanda, pentru a vă asigura că sunteți complet informat.

Returul produselor

Produse Personalizate la Comandă: Înțelegem unicitatea fiecărui produs de mobilier creat special pentru dvs. Deoarece aceste piese sunt personalizate la comandă pentru a se potrivi nevoilor și specificațiilor dvs. individuale, nu putem accepta retururi sau schimburi. Aceasta include, dar nu se limitează la, modificări ale dimensiunilor, culorilor, materialelor și designului.

Descriere

Dimensiuni  : 160*200 cm
Culoare : standard Riviera 21 – stofa cat 1 / acc aurii lucios
Dimensiune tablie :  329*240 h cm
Dimensiuni exterioare pat : 169*213 cm
Detalii  : contine somiera rabatabila si lada depozitare, picioare metalice, stofa categoria standard, cadru pal, sticla neagra, accesorii metalice auriu lucios.
NU contine saltea sau alte decoruri
Pretul este valabil exclusiv pentru dimensiunea si culoarea existenta in stoc!
Dimensiune 160/200 cm
Culoare Taupe

Garanție

Toate produsele noastre sunt acoperite de o garanție de 2 ani pentru clienții persoane fizice și 1 an pentru clienții persoane juridice. Această garanție se extinde asupra defectelor de fabricație și problemelor de calitate.
În cazul rar în care produsul primit are defecte de fabricație sau a fost deteriorat în timpul transportului, vă rugăm să ne contactați imediat pentru a discuta despre posibile soluții.

Recenziile clienților