Trimite-ne un mesaj

  Întrebări frecvente

  Ce opțiuni de personalizare sunt disponibile pentru mobilierul la comandă?

  Oferim o gamă largă de opțiuni de personalizare pentru mobilierul la comandă, inclusiv alegerea dimensiunilor, a materialelor, a culorilor și a finisajelor. De asemenea, puteți alege dintre diverse stiluri și modele, pentru a se potrivi perfect cu spațiul și gustul dvs.

  Cât timp durează producția și livrarea unui mobilier la comandă?

  Timpul de producție și livrare variază în funcție de complexitatea și specificațiile mobilierului comandat. În mod obișnuit, procesul poate dura între 4-8 săptămâni. Vom comunica un termen estimativ specific odată ce comanda dvs. este confirmată.

  Oferiți servicii de design și consultanță pentru alegerea mobilierului?

  Da, oferim servicii profesionale de design și consultanță. Echipa noastră de designeri vă poate ajuta să alegeți stilul, materialele și culorile potrivite, asigurându-se că mobilierul comandat se integrează armonios în spațiul dvs.

  Cum se realizează plata pentru mobilierul la comandă?

  Acceptăm o varietate de metode de plată, inclusiv transfer bancar și card de credit. De obicei, cerem un avans la momentul plasării comenzii, iar restul sumei este datorat la finalizarea și livrarea mobilierului.

  Ce garanții oferiți pentru mobilierul la comandă?

  Toate produsele noastre sunt acoperite de o garanție care asigură calitatea și durabilitatea. Garanția standard este de 2 ani, însă poate varia în funcție de tipul de material și de produs. Detaliile complete ale garanției sunt furnizate la momentul achiziției.

  lazy Contact - Paturi tapițate și mobilă la comandă

  Showroom NovaBedroom

  Danielli Design, B-dul Ghencea 154

  Luni -Vineri 10:00 - 19:00
  Sâmbătă 10:00-16:00
  Duminică 10:00-14:00

  novabedroom@gmail.com
  0725917776