Pat Cubic 4R Rama - 160*200 Prețul inițial a fost: 3.400,00 lei.Prețul curent este: 2.720,00 lei.
Back to products
Pat Cubic 4R rama - 160*200 Prețul inițial a fost: 3.150,00 lei.Prețul curent este: 2.520,00 lei.

Pat Tower – 180*200 Cu prize/intrerupator

Categorie:

Colectia de paturi Tower pentru dormitor este combinatia perfecta dintre moderm si functional. Stilul avangardist, cu elemente lucioase, fac din acest pat unul elegant, rafinat si in acelasi timp, ultramodern. Oglinzile laterale vor da senzatia de spatiu dormitorului tau si un plus de eleganta.

Prețul inițial a fost: 10.668,00 lei.Prețul curent este: 8.535,00 lei.

Livrarea Produselor

Livrare Gratuită în București și Ilfov: Pentru clienții noștri din București și zona Ilfov, oferim livrare gratuită, ca parte a angajamentului nostru de a furniza un serviciu de calitate superioară.

Livrare în Restul Țării: Pentru clienții din alte regiuni ale țării, costul de livrare va fi calculat după plasarea comenzii. Acesta depinde de destinația finală, numărul de kilometri parcurși și dimensiunea și greutatea produselor comandate. Vom comunica în mod transparent costurile și opțiunile de livrare înainte de a finaliza comanda, pentru a vă asigura că sunteți complet informat.

Returul produselor

Produse Personalizate la Comandă: Înțelegem unicitatea fiecărui produs de mobilier creat special pentru dvs. Deoarece aceste piese sunt personalizate la comandă pentru a se potrivi nevoilor și specificațiilor dvs. individuale, nu putem accepta retururi sau schimburi. Aceasta include, dar nu se limitează la, modificări ale dimensiunilor, culorilor, materialelor și designului.

Descriere

Dimensiuni : 180*200 cm
Culoare : premium Tesla 9 – stofa cat 2 / acc crom
Dimensiune tablie : 370*250 h cm
Dimensiuni exterioare pat : 189*212 cm
Dimensiuni noptiere : 50*35*20 h cm
Detalii : contine somiera rabatabila si lada depozitare, picioare metalice, stofa categoria premiumm, cadru pal, accesorii metalice tablie crom, noptiere, oglinzi fumurii, priza+intrerupator

NU contine saltea sau alte decoruri

Pretul este valabil exclusiv pentru dimensiunea si culoarea existenta in stoc!

Dimensiune 180/200 cm
Culoare Soft brown

Garanție

Toate produsele noastre sunt acoperite de o garanție de 2 ani pentru clienții persoane fizice și 1 an pentru clienții persoane juridice. Această garanție se extinde asupra defectelor de fabricație și problemelor de calitate.
În cazul rar în care produsul primit are defecte de fabricație sau a fost deteriorat în timpul transportului, vă rugăm să ne contactați imediat pentru a discuta despre posibile soluții.

Recenziile clienților