Pat Linea New - 160*200 cu aplice si prize Prețul inițial a fost: 7.330,00 lei.Prețul curent este: 5.864,00 lei.
Back to products
Aplica Led BG 1 220,00 lei260,00 lei

Set 2 noptiere Linea New

Categorie:

Prețul inițial a fost: 2.740,00 lei.Prețul curent este: 2.192,00 lei.

Livrarea Produselor

Livrare Gratuită în București și Ilfov: Pentru clienții noștri din București și zona Ilfov, oferim livrare gratuită, ca parte a angajamentului nostru de a furniza un serviciu de calitate superioară.

Livrare în Restul Țării: Pentru clienții din alte regiuni ale țării, costul de livrare va fi calculat după plasarea comenzii. Acesta depinde de destinația finală, numărul de kilometri parcurși și dimensiunea și greutatea produselor comandate. Vom comunica în mod transparent costurile și opțiunile de livrare înainte de a finaliza comanda, pentru a vă asigura că sunteți complet informat.

Returul produselor

Produse Personalizate la Comandă: Înțelegem unicitatea fiecărui produs de mobilier creat special pentru dvs. Deoarece aceste piese sunt personalizate la comandă pentru a se potrivi nevoilor și specificațiilor dvs. individuale, nu putem accepta retururi sau schimburi. Aceasta include, dar nu se limitează la, modificări ale dimensiunilor, culorilor, materialelor și designului.

Descriere

Dimensiuni : 40*40*60 H
Culoare : Premium Catania 31 – stofa cat 2
Detalii : carcasa dublata , glisiere standard, butoni sticla, sticla fumurie capac, stofa premium

Prețul este valabil exclusiv pentru dimensiunea si culoarea existenta in stoc!

Dimensiune 40*40*60h

Garanție

Toate produsele noastre sunt acoperite de o garanție de 2 ani pentru clienții persoane fizice și 1 an pentru clienții persoane juridice. Această garanție se extinde asupra defectelor de fabricație și problemelor de calitate.
În cazul rar în care produsul primit are defecte de fabricație sau a fost deteriorat în timpul transportului, vă rugăm să ne contactați imediat pentru a discuta despre posibile soluții.

Recenziile clienților