Mobilier

Mobilier la comanda sau mobilier la norma?

8

Atunci când dorim sa ne mobilam locuința, cea mai grea alegere este intre mobilier la comanda, sau mobilier făcut la norma, de tip Ikea. Este practic, o alegere intre mobilier de calitate cu design frumos sau doar design plăcut.

Mobilierul făcut la comanda împacă amândouă aceste dorințe, pe când mobilierul Ikea lasă de dorit pe partea de calitate a materialelor. Însă diferențele intre un mobilier la comanda si unul de la Ikea sunt mai multe.

Noi le vom menționa pe cele mai importante.


1. Calitatea materialelor

După cum spuneam mai sus, cea mai mare diferența intre mobilierul făcut la comanda pe care îl găsiți la noi si mobilierul Ikea este calitatea materialelor.

Majoritatea pieselor de mobilier pe care le găsiți la Ikea folosesc un pal de 16 mm sau PLF, in timp ce mobila la comanda folosește in general un pal de minim 18 mm.

Apoi vorbim despre partea de feronerie.

Mobila de la Ikea folosește feronerie ieftina produsa in China, pe când mobila la comanda vine cu feronerie Hafele sau Blum, pentru o mai mare durata de viață, dar si confort.

2. Satisfacerea nevoilor

Mobila cumpărata din Ikea sau de la alte magazine similare este făcută la norma, fără posibilitatea de a fi modificata după nevoile clientului. Astfel, simțul practic si posibilitatea de personalizare a mobilierului sunt drastic reduse.

Mobilierul la comanda este 100% personalizabil, după cerințele si gusturile clientului. Astfel, începând de la proiectare si tipar, pana la materialele folosite si culori, mobila făcută la comanda este exact ceea ce clientul are nevoie pentru locuința sa.

Aici vorbim de serviciul de consultanta si proiectare, care este inclus in prețul mobilierului făcut la comanda.


3. Servicii extra

Pe lângă transportul care este asigurat, mobilierul la comanda făcut de noi este montat tot de noi la client acasă. Astfel avem grija ca totul sa fie perfect. In ceea ce privește mobilierul Ikea, partea de montaj nu este oferita de ei, iar in ce priveste transportul, promptitudinea nu este întotdeauna pe primul loc.

Mai mult, si foarte important, daca in viitor aveți nevoie de anumite servicii in ceea ce privește mobilierul cumpărat de la noi, este foarte ușor sa ținem legătura si va asiguram ca va stăm întotdeauna la dispoziție.

Exista multe alte avantaje in alegerea unui mobilier la comanda in locul unuia de la Ikea.

Calitatea materialelor, serviciile profesionale de proiectare si design pentru nevoile clientului dar si legătura care se creează cu acesta, fac ca mobilierul la comanda sa fie alegerea cea mai buna pentru oricare dintre noi.


Lasă un răspuns