Saltea Memory Bambus 28

Categorie:

1.199,00 lei2.480,00 lei

Livrarea Produselor

Livrare Gratuită în București și Ilfov: Pentru clienții noștri din București și zona Ilfov, oferim livrare gratuită, ca parte a angajamentului nostru de a furniza un serviciu de calitate superioară.

Livrare în Restul Țării: Pentru clienții din alte regiuni ale țării, costul de livrare va fi calculat după plasarea comenzii. Acesta depinde de destinația finală, numărul de kilometri parcurși și dimensiunea și greutatea produselor comandate. Vom comunica în mod transparent costurile și opțiunile de livrare înainte de a finaliza comanda, pentru a vă asigura că sunteți complet informat.

Returul produselor

Produse Personalizate la Comandă: Înțelegem unicitatea fiecărui produs de mobilier creat special pentru dvs. Deoarece aceste piese sunt personalizate la comandă pentru a se potrivi nevoilor și specificațiilor dvs. individuale, nu putem accepta retururi sau schimburi. Aceasta include, dar nu se limitează la, modificări ale dimensiunilor, culorilor, materialelor și designului.

Descriere

O saltea creata pentru a imbunati calitatea somnului, ofera suport ortopedic pentru coloana,
reducand punctele de presiune. Husa cu fibre naturale din bambus, are proprietati naturale de
reglare a temperaturii, absoarbe umezeala si este antialergenica.
Detalii:
– Husa matlasata cu fibre bambus, detasabila, lavabila
– Placa memory foam cu densitate 50kg/mc
– Spuma de baza indeformabila cu densitate 35 kg/mc si elasticitate medie
– Inaltime saltea 28 cm
– Grad duritate mediu-ferm
– Garantie 10 ani
Dimensiune 120*190 / 200 , 140*190 / 200 , 160*190 / 200 , 180*190 / 200 , 200*200 , 80*190 / 200

Garanție

Toate produsele noastre sunt acoperite de o garanție de 2 ani pentru clienții persoane fizice și 1 an pentru clienții persoane juridice. Această garanție se extinde asupra defectelor de fabricație și problemelor de calitate.
În cazul rar în care produsul primit are defecte de fabricație sau a fost deteriorat în timpul transportului, vă rugăm să ne contactați imediat pentru a discuta despre posibile soluții.

Recenziile clienților