Pat Tower

Colectia de paturi Tower pentru dormitor este combinatia perfecta dintre moderm si functional. Stilul avangardist, cu elemente lucioase, fac din acest pat unul elegant, rafinat si in acelasi timp, ultramodern. Oglinzile laterale vor da senzatia de spatiu dormitorului tau si un plus de eleganta.

8.150,00 lei9.850,00 lei

Livrarea Produselor

Livrare Gratuită în București și Ilfov: Pentru clienții noștri din București și zona Ilfov, oferim livrare gratuită, ca parte a angajamentului nostru de a furniza un serviciu de calitate superioară.

Livrare în Restul Țării: Pentru clienții din alte regiuni ale țării, costul de livrare va fi calculat după plasarea comenzii. Acesta depinde de destinația finală, numărul de kilometri parcurși și dimensiunea și greutatea produselor comandate. Vom comunica în mod transparent costurile și opțiunile de livrare înainte de a finaliza comanda, pentru a vă asigura că sunteți complet informat.

Returul produselor

Produse Personalizate la Comandă: Înțelegem unicitatea fiecărui produs de mobilier creat special pentru dvs. Deoarece aceste piese sunt personalizate la comandă pentru a se potrivi nevoilor și specificațiilor dvs. individuale, nu putem accepta retururi sau schimburi. Aceasta include, dar nu se limitează la, modificări ale dimensiunilor, culorilor, materialelor și designului.

Descriere

Dimensiuni exterioare pat : 169*213 cm
Dimensiune tablie : 269*250 h cm
Detalii : contine somiera rabatabila si lada depozitare, stofa categoria 1, cadru pal, picioare metalice standard, profile metalice aurii/crom/aluminiu/cupru, noptiere, oglinzi

NU contine saltea, noptiere sau alte decoruri

Dimensiunile sunt raportate la un pat pentru saltea de 160*200 si picioare de 10 cm H.

Se pot personaliza :
* Dimensiunile patului, dimensiunile tabliei
* Tapiteria, sunt disponibile peste 1000 de nuante si peste 20 tipuri de texturi
* Picioarele, exista peste 9 tipuri cu diferite inaltimi
* Sticla : oglinda clara, fumurie sau gri, sticla vopsita in variantele de negru, alb sau bej
* Se pot incastra prize sau aplice in tablia patului

Dimensiune 140*190/200 , 160*190/200 , 180*190/200 , 200*200

Garanție

Toate produsele noastre sunt acoperite de o garanție de 2 ani pentru clienții persoane fizice și 1 an pentru clienții persoane juridice. Această garanție se extinde asupra defectelor de fabricație și problemelor de calitate.
În cazul rar în care produsul primit are defecte de fabricație sau a fost deteriorat în timpul transportului, vă rugăm să ne contactați imediat pentru a discuta despre posibile soluții.

Recenziile clienților