Pat Royal 4.740,00 lei5.690,00 lei
Back to products
Pat Royal Infinity 6.490,00 lei7.490,00 lei

Pat Royal Lux

Categorie:

Patul Royal Lux aduce un aer moderm in dormitorul tau prin linii netede si un gram de sofisticare si reuseste sa se integreze in totalitate cu stilul contemporan al zilelor noastre. Tablia este prevazuta cu modele asimetrice si tapiterie fina. Accesoriile aurii ofera un strop de eleganta dormitorului tau.

4.340,00 lei5.290,00 lei

Livrarea Produselor

Livrare Gratuită în București și Ilfov: Pentru clienții noștri din București și zona Ilfov, oferim livrare gratuită, ca parte a angajamentului nostru de a furniza un serviciu de calitate superioară.

Livrare în Restul Țării: Pentru clienții din alte regiuni ale țării, costul de livrare va fi calculat după plasarea comenzii. Acesta depinde de destinația finală, numărul de kilometri parcurși și dimensiunea și greutatea produselor comandate. Vom comunica în mod transparent costurile și opțiunile de livrare înainte de a finaliza comanda, pentru a vă asigura că sunteți complet informat.

Returul produselor

Produse Personalizate la Comandă: Înțelegem unicitatea fiecărui produs de mobilier creat special pentru dvs. Deoarece aceste piese sunt personalizate la comandă pentru a se potrivi nevoilor și specificațiilor dvs. individuale, nu putem accepta retururi sau schimburi. Aceasta include, dar nu se limitează la, modificări ale dimensiunilor, culorilor, materialelor și designului.

Descriere

Dimensiuni exterioare pat : 169*213 cm
Dimensiune tablie : 169*170 h cm
Detalii : contine somiera rabatabila si lada depozitare, picioare metalice, stofa categoria 1, cadru pal, profile metalice aurii/crom/aluminiu/negru/cupru

NU contine saltea, noptiere sau alte decoruri

Dimensiunile sunt raportate la un pat pentru saltea de 160*200 si picioare de 10 cm H.

Dimensiune 140*190/200 , 160*190/200 , 180*190/200 , 200*200

Garanție

Toate produsele noastre sunt acoperite de o garanție de 2 ani pentru clienții persoane fizice și 1 an pentru clienții persoane juridice. Această garanție se extinde asupra defectelor de fabricație și problemelor de calitate.
În cazul rar în care produsul primit are defecte de fabricație sau a fost deteriorat în timpul transportului, vă rugăm să ne contactați imediat pentru a discuta despre posibile soluții.

Recenziile clienților