Aplica Led Gold Bar

Categorie:

Aplica Led Gold Bar reprezintă un element de iluminare sofisticat și modern, perfect pentru a aduce strălucire și eleganță în orice spațiu interior. Designul său subțire și linear, într-o nuanță auriu elegantă, completează cu grație orice decor. Această Aplica Led Gold Bar dispune de tehnologie LED de înaltă eficiență, oferind o lumină strălucitoare și eficientă din punct de vedere energetic. Cu o luminozitate uniformă și blândă, aceasta este potrivită pentru iluminarea zonelor de lectură, a coridoarelor sau pentru a adăuga un accent de lux în camerele principale.

Datorită stilului său versatil, această aplica se integrează ușor în diferite tipuri de spații, de la locuințe la spații comerciale. Adăugați un plus de strălucire și rafinament în interiorul dumneavoastră cu Aplica Led Gold Bar, care aduce o notă de eleganță modernă și luminozitate în fiecare încăpere.

170,00 lei240,00 lei

Livrarea Produselor

Livrare Gratuită în București și Ilfov: Pentru clienții noștri din București și zona Ilfov, oferim livrare gratuită, ca parte a angajamentului nostru de a furniza un serviciu de calitate superioară.

Livrare în Restul Țării: Pentru clienții din alte regiuni ale țării, costul de livrare va fi calculat după plasarea comenzii. Acesta depinde de destinația finală, numărul de kilometri parcurși și dimensiunea și greutatea produselor comandate. Vom comunica în mod transparent costurile și opțiunile de livrare înainte de a finaliza comanda, pentru a vă asigura că sunteți complet informat.

Returul produselor

Produse Personalizate la Comandă: Înțelegem unicitatea fiecărui produs de mobilier creat special pentru dvs. Deoarece aceste piese sunt personalizate la comandă pentru a se potrivi nevoilor și specificațiilor dvs. individuale, nu putem accepta retururi sau schimburi. Aceasta include, dar nu se limitează la, modificări ale dimensiunilor, culorilor, materialelor și designului.

Descriere

Dimensiuni exterioare : 5*7*60 CM H / 5*7*80 CM H

COD : GL/ 60; GL/80

Dimensiune 60 cm H , 80 cm H

Garanție

Toate produsele noastre sunt acoperite de o garanție de 2 ani pentru clienții persoane fizice și 1 an pentru clienții persoane juridice. Această garanție se extinde asupra defectelor de fabricație și problemelor de calitate.
În cazul rar în care produsul primit are defecte de fabricație sau a fost deteriorat în timpul transportului, vă rugăm să ne contactați imediat pentru a discuta despre posibile soluții.

Recenziile clienților